Waldy - leeftijd 70-80


Het begon ongeveer 8 jaar geleden ,rond mijn 70e levensjaar. Eerst geleidelijk een zacht ruisen in mijn rechteroor. Later  veranderde het in een soort knarsen. Overdag viel het te verdragen, maar de nachten werden een kwelling. Van alles geprobeerd: muziek aan, slaappillen, het werd een uitputtingsslag. Oververmoeid en kribbig, geen plezier voor mijn omgeving.

Van alles geprobeerd: KNO arts (moet je mee leren leven) Testen in audiologisch centrum Zwolle Lotgenoten bijeenkomst Via audicien een maskeergehoorapparaatje MRI scan Neuroloog geeft antidepressiva Meerdaags onderzoek van Universiteit Groningen Acupunctuur Chinese massage Chiropractie Beter Horen biedt behandeling met neurostimulator aan via ziekenhuis,  na een test blijkt dat ik er niet voor in aanmerking kom.

Dit alles eigenlijk zonder resultaat. Vanaf januari 2017 verergert de situatie. Ik ben ten einde raad. Dan zie ik een advertentie in de krant van Therapiecentrum Vledder,  Sandra Posthumus. Ik lees op de site dat behandelen van tinnitus haar specialiteit is. Ik meld me aan en hoor dat er een lange wachtlijst is. Maar vanaf juli ben ik bij Sandra in behandeling en met positief resultaat.

Vanaf begin verbeterde de toestand al. De behandelingen waren eerst 1x per week, langzaam werden de tussenpozen groter. Ik zag het leven weer positief tegemoet!

Ik heb geleerd dat het niet eenvoudig is om je hoofd leeg te maken. Met de oefeningen van Sandra kom ik een heel eind. Na 7 maanden is er veel bereikt. Af en toe nog last, maar dan weet ik  hoe het komt, stress speelt zeker een rol. Ik ben nog onder behandeling, nu eens in de drie weken en dat blijf ik voorlopig doen.

Ik wil Sandra een compliment geven voor de manier waarop zij haar vak uitoefent en ik hoop dat ze nog veel lotgenoten kan helpen.

35 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Stijn - leeftijd 10-20 jaar

Wat n opluchting nu gebleken is dat er tóch iets aan te doen was! Onze zoon, van nu bíjna 16, had ineens tinnitus vanaf zijn 13e jaar (bijna 14). KNO deed verschillende onderzoeken.. Eindconclusie

Henk leeftijd 60-70 jaar

Ruim 2 jaar geleden kwam ik na een lange vliegreis vanuit Nieuw Zeeland thuis met een middenoorontsteking. Daarbij kreeg ik een hele vervelende sis in mijn hoofd. Daarnaast kreeg ik een kloppend en pu

Janna - leeftijd 60-70 jaar

Na een stressvolle periode kreeg ik ineens ‘herrie’ in mijn hoofd. Verschillende geluiden en toonhoogtes, gek werd ik ervan en ook heel angstig. Vooral ‘s nachts was het het ergst. Ik kreeg zware rust

TinnitusConcept is een onderdeel van TherapieCentrum Vledder/Fysiotherapie Vledder

CONTACT

Dorpsstraat 23

8381AM

Vledder (Dr.)

Telefoon: 085-2013223

(alleen voicemail)

E-mail: info@tinnitusconcept.nl

Openingstijden:

Maandag:      8.00-17.00 uur

Dinsdag:      18.00-21.00 uur

Woensdag:    8.00-17.00 uur

Donderdag: 18.00-21.00 uur

Vrijdag:          8.00-17.00 uur

arrow&v
  • Facebook Social Icon

© 2019     Sandra Posthumus