top of page

Boek

Tinnitus

Het is jammer dat er over het algemeen vanuit wordt gegaan dat Tinnitus door platliggende trilhaartjes komt en dat men er maar mee moet leren leven. Gelukkig heb ik vaak genoeg kunnen bewijzen dat Tinnitus werkelijk kan verbeteren of zelfs kan verdwijnen! Om mensen hier bewust van te laten worden heb ik een boek hierover geschreven. Het is mijn missie geworden om de medische wereld wakker te schudden en mensen met Tinnitus hoop te kunnen geven op verbetering van Tinnitus. Uiteraard kan niet iedereen geholpen worden; zo realistisch moet ik zijn.

Door de jaren heen heb ik namelijk nieuwe inzichten gekregen in het mogelijke ontstaan van Tinnitus. Dit door bijna 1100 mensen met Tinnitus onderzocht en behandeld te hebben met vaak verrassende resultaten. 

Mijn boek is in september 2020 uitgekomen en is geheel vanuit de praktijk geschreven. Het boek geeft nieuwe inzichten en informatie over alles wat met Tinnitus te maken kan hebben. De derde (herziene) druk is intussen een feit.

Daarnaast bevat het een stappenplan om zelf mee aan de slag te kunnen; met of zonder ondersteuning van een therapeut. 

Het boek kost 29,95 Euro en is te bestellen in de webshop en verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en België. Tevens is het in bibliotheken in Nederland te leen. 

De website www.tinnitus-info.nl is gekoppeld aan het boek en geeft meer informatie over tinnitus en het boek.

tinnitusboek-mockup-2_edited_edited_edit
Boekpresentatie.jpeg
Logo_uitgeverij_SanT%C3%83%C2%A9_edited.

Uitgeverij SanTé

bottom of page