Werkruimte

Boek

Tinnitus

Het is jammer dat er over het algemeen vanuit wordt gegaan dat Tinnitus door platliggende trilhaartjes komt en dat men er maar mee moet leren leven. Gelukkig heb ik vaak genoeg kunnen bewijzen dat Tinnitus werkelijk kan verbeteren of zelfs kan verdwijnen! Om mensen hier bewust van te laten worden schrijf ik een boek hierover. Het is mijn missie geworden om de medische wereld wakker te schudden en mensen met Tinnitus hoop te kunnen geven op verbetering van Tinnitus. Uiteraard kan niet iedereen geholpen worden; zo realistisch moet ik zijn.

Door de jaren heen heb ik namelijk nieuwe inzichten gekregen in het mogelijke ontstaan van Tinnitus. Dit door meer dan 650 mensen met Tinnitus onderzocht en behandeld te hebben met vaak verrassende resultaten. 

Mijn boek komt waarschijnlijk in september uit en is geheel vanuit de praktijk geschreven. Het geeft nieuwe inzichten en informatie over alles wat met Tinnitus te maken kan hebben. 

Daarnaast bevat het een programma om zelf mee aan de slag te kunnen; met of zonder ondersteuning van een therapeut. Mocht u bericht willen krijgen wanneer het klaar is, dan kunt u dit via bijgaand formulier aangeven. Of houd de website in de gaten.

TinnitusConcept is een onderdeel van TherapieCentrum Vledder/Fysiotherapie Vledder

CONTACT

Dorpsstraat 23

8381AM

Vledder (Dr.)

Telefoon: 085-2013223

(alleen voicemail)

E-mail: info@tinnitusconcept.nl

Openingstijden:

Maandag:      8.00-17.00 uur

Dinsdag:      18.00-21.00 uur

Woensdag:    8.00-17.00 uur

Donderdag: 18.00-21.00 uur

Vrijdag:          8.00-17.00 uur

arrow&v
  • Facebook Social Icon

© 2019     Sandra Posthumus