top of page

Iris - leeftijd 50-60

Jaren geleden heb ik een trauma aan mijn nek opgelopen. Dit door een enorme ruk aan mijn hoofd door een fysiotherapeut. Verschillende fysiotherapeuten bezocht in de hoop op herstel.

Uiteindelijke uitkomst werd hoofdsuizen, krekels, fluitketel, stationair vliegtuig en een knetterharde hysterische blokfluit. Dus, Tinnitus van kwaad tot erger. Zo erg dat ik alleen nog maar dood wilde. Ik hing nog als een dood vogeltje in een stoel, niet meer in staat normaal te functioneren, aangezien slapen onmogelijk was geworden. Maar ook gedurende de dag, hoorde ik het overal bovenuit. Daarbij had ik al jaren iedere dag enorme halspijn en hoofdpijnklachten. Hoe meer Triggerpoint behandelingen en Dry needling, des te groter werd het probleem, wat volgens de fysio niet kon. Volgens verschillende therapeuten kwam de Tinnitus niet uit mijn nek.

Toen ik uiteindelijk bij Sandra kwam, werd na een paar behandelingen duidelijk dat het wel degelijk uit de nek kwam. Hoe zij alles open maakt, ipv dicht drukt. Dat er een spiergeheugen is. Hoe zij met een paar handelingen mijn nek losmaakt en de dieptemassage daarna die helpt los te laten. De tijd die er voor wordt uitgetrokken. Het uitleggen met welke oefeningen je jezelf kunt helpen.

Na 16 behandelingen kan ik zeggen: Ik leef weer. De geluiden zijn van een dikke tien plus (ondraaglijk lijden) nu naar een meer leefbare cijfer vier gegaan, met zo nu en dan nog uitschieter er tussen. De pijn is hardnekkiger, maar ik kan weer boetseren en ik geniet weer van een wandeling met de hond. Zo nu en dan is het zelfs ….helemaal stil! Daarom geloof ik in nog meer verbetering. Met hulp van Sandra, maar ook door zelf stug vol te houden met het doen van de oefeningen.

Dankjewel Sandra!

(echte naam in de praktijk bekend)

367 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Annabel - leeftijd 25-30 jaar

Wanneer de emmer vol is … Vorig jaar 1 januari is een dag om nooit te vergeten. Ik lag in bed en hoorde een gek geluidje in mijn rechteroor. Een gekke piep wat me deed denken aan een fluitketel. Ik da

Anita - leeftijd 50-60 jaar

Al sinds jaar en dag ben ik gewend aan een brommend suisje in mijn rechteroor. Het zal wel een kwestie van gehoorschade zijn, dacht ik. En ach, hier is mee te leven. Tot zo'n 11 maanden geleden. Tijde

bottom of page