top of page

Antoinette - leeftijd 50-60 jaar

Nu ruim een jaar geleden begint mijn tinnitus verhaal . Ik weet nog dat ik op eengegeven moment aan mijn man vroeg : vind jij het ook zo stil en hoor jij dan ook een piep ? Hij vond het wel stiller worden maar het was ook de eerste lockdown ivm de Corona! Maar een piep nee die hoorde hij niet . En daarmee was de focus gelegd en kon ik me nergens anders meer mee bezighouden als met die vreselijke piep in mijn hoofd die daardoor ook steeds luider werd !! Een hele nare tijd volgde …ik kon niet meer werken , niet meer slapen , niet meer goed eten en was maar met 1 ding bezig : dat vreselijke geluid moest uit mijn hoofd !!! Hier wilde ik niet oud mee worden . Er volgde een langdurig traject van artsen : KNO ( alles is prima met uw gehoor ) manuele therapie, coaches, psychiater…noem het maar en ik heb het gedaan !!! Tussendoor had ik het tinnitusconcept van Sandra al ontdekt ….helaas had ze een enorme wachtlijst!!!Uiteindelijk mocht ik in november 2020 bij haar komen en daarmee heeft ze mijn leven terug gegeven. Ik was al een paar maanden eerder in haar boek begonnen , dat was al een enorme stap vooruit ! Sandra heeft me geleerd om mijn leven anders vorm te geven , minder te pleasen , uit mijn hoofd te gaan , voor mezelf te kiezen !! Elke week dat ik bij haar kwam werd de spanning in mijn nek en hoofd minder en het geluid zachter !! En hoe is het nu ? Het geluid is van elke dag 24-7 Aanwezig naar nog maar 2 tot 3 x per week op een niveau waar ik zelfs weer mee kan werken in een kledingzaak…..en de rest van de dagen is het STIL !!!!Ik weet nu zeker dat die andere dagen ook stil gaan worden !! Ik ben zoals Sandra al in het begin zei zelf de sleutel ! Ik ga nu ook minder naar haar toe maar ik zal haar nooit vergeten !!! Bedankt Sandra dat je op mijn pad bent gekomen en in mij hebt geloofd en vertrouwd!! Met veel liefs, A. S.

481 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Annabel - leeftijd 25-30 jaar

Wanneer de emmer vol is … Vorig jaar 1 januari is een dag om nooit te vergeten. Ik lag in bed en hoorde een gek geluidje in mijn rechteroor. Een gekke piep wat me deed denken aan een fluitketel. Ik da

Anita - leeftijd 50-60 jaar

Al sinds jaar en dag ben ik gewend aan een brommend suisje in mijn rechteroor. Het zal wel een kwestie van gehoorschade zijn, dacht ik. En ach, hier is mee te leven. Tot zo'n 11 maanden geleden. Tijde

Comments


bottom of page